Home Chiuvete bucatarie granit
Chiuvete bucatarie granit
Chiuveta Bucatarie Granit PDF Imprimare Email
Chiuvete bucatarie granit
Scris de mihaela86   
Vineri, 20 Mai 2011 07:11
Aceste chiuvete de bucatarie din granit sunt o alternativa la chiuveta de bucatarie clasica, din otel inoxidabila sau la cea din portelan. Chiuveta de bucatarie din granit are anumite caracteristici care o fac ideala pentru bucatarie. Are durabilitate in timp si este usor de mentinut.

Chiuvetele de bucatarie care au in compozitie granit rezista la rigorile de zi cu zi, cum ar fi taiere, aschiere, alternarea temperaturii apei, zgarieturi, colorare. Petele se curata usor de pe chiuveta de bucatarie din granit. Chiuveta de bucatarie din granit rezista la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate. Poate rezista chiar la temperaturi de pana la 280 de grade Celsius. Aceste caracteristici fac chiuveta de bucatarie din granit foarte costisitoare.

Chiuveta de bucatarie din granit este usor de instalat si de montat. Nu necesita o ingrijire speciala, ci doar evitarea detergentilor cu particule abrazive sau a celor care contin solventi clorurati. Detergentii de acest fel pot zgaria, deteriora si decolora chiuveta din granit. Totusi, este indicat ca chiuveta de bucatarie din granit sa fie curatata si spalata in fiecare zi. Designerii sfatuiesc si uscarea chiuvetei din granit. Dupa spalare se poate aseza un prosop uscat care sa absoarba toata umezeala.

Chiuvetele de bucatarie din granit vin in diferite dimensiuni, culori si forme. Pot si albe, negre, cenusii, crem. Pot avea inclusiv culori metalice. In multe oferte de chiuvete de bucatarie exista si versiuni de din granit duble. Vasele chiuvetelor de bucatarie din granit pot avea diferite adancimi. Vasele adanci sunt pentru inmuierea articolelor de bucatarie (tigai mari, farfurii, castroane etc). In plus, chiuveta de bucatarie din granit adauga frumusete in bucatarie.
 


Sondaje

Va permiteti o chiuveta de bucatarie din granit?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com