Home Oferte chiuvete de bucatarie
Oferte chiuvete de bucatarie
Oferte Chiuvete Bucatarie PDF Imprimare Email
Oferte chiuvete de bucatarie
Scris de mihaela86   
Vineri, 20 Mai 2011 14:18
Un element de baza in bucatarie este chiuveta. Chiuveta de bucatarie este esentiala deoarece are multe utilizari in viata de zi cu zi. Datorita variatiei de materiale folosite in fabricare, chiuvetele de bucatarie pot fi foarte diferite. Chiuvetele de bucatarie din otel inxidabil sunt cele mai comune pe piata. Se potrivesc atat intr-o bucatarie traditionala, cat si intr-una moderna. Aceste chiuvete din inox de bucatarie sunt usor de instalat si de intretinut. Chiuvetele de bucatarie de acest fel sunt rezistente si durabile, au un aspect placut si sunt igienice. Pretul chiuvetelor de bucatarie este foarte accesibil. Pe piata exista un numar impresionant de oferte de chiuvete de bucatarie din otel inoxidabil. Dezavantajele unei chiuvete de bucatarie din acest material este acela ca se pot zgaria usor. Suprafetele sunt sensibile la presiunea obiectelor foarte grele. Comerciantii recomanda utilizarea delicata a chiuvetei de bucatarie din otel inoxidabil.

Exista oferte foarte tentante la chiuvetele de bucatarie acrilice. Chiuvetele de bucatarie acrilice sunt foarte rezistente la zgarieturi, pete, socuri mecanice, dar sunt foarte sensibile la socuri termice. Cele mai noi modele de chiuvete de bucatarie acrilice au proprietati impotriva microbilor si germenilor. In magazinele romanesti sunt foarte putine oferte la chiuvetele de bucatarie acrilice.

Chiuvetele de bucatarie din tabla sau din fonta emailata sunt frecvent intalnite pe piata romaneasca. Au avantajul de a fi foarte ieftine. Chiuvetele de bucatarie din tabla sau fonta emailata pot fi deterioarate cu usurinta. Nu sunt foarte rezistente la socuri mecanice sau termice si pot rugini. Magazinele comercializeaza chiuvete de bucatarie din tabla sau fonta emailata in diferite culori sau forme. Cu toate acestea sunt comune.

Pe piata exista si chiuvete de bucatarie din compozitii naturale realizate dintr-un amestec de pigmenti si rasini acrilice. Aceste chiuvete de bucatarie arata elegant, sunt usor de curatat si sunt reziste la pete. De asemenea sunt disponibile intr-o varietate de forme si culori. In lume sunt disponibile intr-o mare varietate de forme si culori. In schimb, in tara noastra oferta la aceste chiuvete de bucatarie este foarte limitata. In plus, chiuvetele de bucatarie din compozitii naturale sunt foarte scumpe in magazine.

Chiuvetele de bucatarie din piatra naturala sunt originale si au un aspect placut. Schimba intreaga bucatarie intr-o camera luxoasa si eleganta. Materialele din care sunt realizate aceste chiuvete de bucatarie difera. Materialele pot fi: marmura, granit, steatit, calcar etc. Aceste chiuvete de bucatarie din granit sunt rezistente la caldura si socuri termice. Chiuvetele de bucatarie din granit sau marmura sunt durabile. De aceea, sunt cele mai scumpe chiuvete de bucatarie de pe piata. Chiuvetele de bucatarie din granit, marmura sau calcar se pot instala cu un efort minim. Chiuveta de bucatarie din marmura este mai greu de intretinut. Marmura este un material care se pateaza foarte usor.
 


Sondaje

Va permiteti o chiuveta de bucatarie din granit?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com